Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για Αμοργό


Ο πιο δημοφιλής τρόπος άφιξης στην Αμοργό είναι με πλοίο. Πραγματοποιούνται δρομολόγια πλοίων για την Αμοργό από το λιμάνι του Πειραιά και της Ραφήνας με ενδιάμεσους σταθμούς άλλα νησιά των Κυκλάδων και το ταξείδι διαρκεί 7- 9 ώρες.

Το νησί διαθέτει δύο λιμάνια, την Αιγιάλη και τα Κατάπολα και συνδέεται, επίσης με τις υπόλοιπες Κυκλάδες, καθώς και με τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Το τοπικό πλοίο "EXPRESS ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ" με έδρα το λιμάνι των Καταπόλων συνδέει την Αμοργό με τις Μικρές Κυκλάδες σε καθημερινή βάση με συχνά δρομολόγια. Είναι πολύ μικρό και δέχεται περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Η συχνότητα των δρομολογίων κυμαίνεται ανάλογα την εποχή. Τους καλοκαιρινούς μήνες, πραγματοποιούνται συχνότερα δρομολόγια πλοίων από και προς την Αμοργό.

Οι μήνες Ιούλιος και Αύγουστος έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση, για αυτό και θα ήταν ασφαλές να έχετε εξασφαλίσει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σας για την Αμοργό νωρίτερα.

Για να ξεκινήσετε την αναζήτηση Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων για Αμοργό απλά συμπληρώστε την φόρμα αναζήτησης.

Επιλέξτε ημερομηνίες αναχώρησης και άφιξης που επιθυμείτε, αριθμό επιβατών και θα έχετε όλες τις επιλογές τιμών και διαθεσιμότητας για τις ημερομηνίες που επιλέξατε από όπου μπορείτε να κάνετε αμεσα την κράτηση σας με ασφάλεια.

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για Αμοργό