Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για Κάρπαθο


Η Κάρπαθος διαθέτει δυο λιμάνια. Το κεντρικό, στα Πηγάδια, και ένα μικρότερο στον οικισμό Διαφάνι.

Το νησί συνδέεται, μέσω των ακτοπλοϊκών γραμμών Πειραιά - Κρήτης - Δωδεκανήσου, με τον Πειραιά, την Κάσο, τη Ρόδο, την Αστυπάλαια, τη Χάλκη, το Ηράκλειο Κρήτης και τη Σητεία. Επίσης, ακτοπλοϊκή σύνδεση της Καρπάθου υπάρχει και με τα νησιά Σύρο, Μήλο, Σαντορίνη, Ανάφη, Πάρο, Νάξο, Ιο μέσω των γραμμών ενδοεπικοινωνίας των νησιών του Αιγαίου.

Τέλος, τα δύο λιμάνια του νησιού έχουν τοπική σύνδεση μεταξύ τους, ενώ η Κάρπαθος συνδέεται με την Κάσο και με πλοιάριο που αναχωρεί από την παραλία Φοινίκι.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, πραγματοποιούνται συχνότερα δρομολόγια πλοίων από και προς την Κάρπαθο. Τους υπόλοιπους πραγματοποιούνται επίσης τακτικά δρομολόγια αλλά όχι με την ίδια συχνότητα.

Οι μήνες Ιούλιος και Αύγουστος έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση, για αυτό και θα ήταν ασφαλές να έχετε εξασφαλίσει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σας για την Κάρπαθο αρκετά νωρίτερα.

Για να ξεκινήσετε την αναζήτηση Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων για Κάρπαθο, απλά συμπληρώστε την φόρμα αναζήτησης.

Επιλέξτε ημερομηνίες αναχώρησης και άφιξης που επιθυμείτε, αριθμό επιβατών και θα έχετε όλες τις επιλογές τιμών και διαθεσιμότητας για τις ημερομηνίες που επιλέξατε από όπου μπορείτε να κάνετε αμεσα την κράτηση σας με ασφάλεια.

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για Κάρπαθο