Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για Σάμο


Ο πιο δημοφιλής τρόπος άφιξης στη Σάμο είναι με πλοίο.

Καθημερινά πραγματοποιούνται δρομολόγια πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης, και της Καβάλας, από νησιά του ανατολικού Αιγαίου (Ικαρία, Χίο, Λήμνο, Μυτιλήνη, Φούρνους) και τις Κυκλάδες (Πάρο, Μύκονο, Σύρο, Τήνο).

Υπάρχουν επίσης και τοπικά δρομολόγια με ιπτάμενα δελφίνια και πλοία από τα Δωδεκάνησα (Πάτμο, Κώ, Ρόδο, Κάλυμνο) αλλά και το κοντινό Κουσάντασι στην απέναντι ακτή της Τουρκίας.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, πραγματοποιούνται συχνότερα δρομολόγια πλοίων από και προς τη Σάμο. Τους υπόλοιπους πραγματοποιούνται επίσης τακτικά δρομολόγια αλλά όχι με την ίδια συχνότητα.

Οι μήνες Ιούλιος και Αύγουστος έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση, για αυτό και θα ήταν ασφαλές να έχετε εξασφαλίσει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σας για την Σάμο, νωρίτερα.

Για να ξεκινήσετε την αναζήτηση Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων για Σάμο, απλά συμπληρώστε την παρακάτω σύντομη φόρμα αναζήτησης.

Επιλέξτε ημερομηνίες αναχώρησης και άφιξης που επιθυμείτε, αριθμό επιβατών και θα έχετε όλες τις επιλογές τιμών και διαθεσιμότητας για τις ημερομηνίες που επιλέξατε από όπου μπορείτε να κάνετε αμεσα την κράτηση σας με ασφάλεια.

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για Σάμο