Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για Σαντορίνη


Ο πιο δημοφιλής τρόπος άφιξης στη Σαντορίνη είναι με πλοίο. Η Σαντορίνη, όπως και οι υπόλοιπες Κυκλάδες, εξυπηρετούνται με πλοία που αναχωρούν από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας. Τα πλοία που χρησιμοποιούνται είναι ferry boat, High speed ή flying dolphins, ανάλογα με την ημέρα και ώρα που θα ταξιδέψετε.

Η Σαντορίνη συνδέεται ακτοπλοϊκώς με ορισμένα νησιά των Κυκλάδων όπως την Ίο, την Μύκονο, την Αμοργό, την Πάρο, τη Νάξο και την Κίμωλο. Επίσης δρομολόγια πλοίων εκτελούνται, προς τη Σαντορίνη, από το Ηράκλειο της Κρήτης, τη Ρόδο, από τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου με ενδιαμέσους σταθμούς.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, πραγματοποιούνται συχνότερα δρομολόγια πλοίων από και προς τη Σαντορίνη ενώ τους υπόλοιπους πραγματοποιούνται επίσης τακτικά δρομολόγια αλλά όχι με την ίδια συχνότητα.

Οι μήνες Ιούλιος και Αύγουστος έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση, για αυτό και θα ήταν ασφαλές να έχετε εξασφαλίσει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σας για την Σαντορίνη νωρίτερα.

Για να ξεκινήσετε την αναζήτηση Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων για Σαντορίνη, απλά συμπληρώστε την φόρμα αναζήτησης.

Επιλέξτε ημερομηνίες αναχώρησης και άφιξης που επιθυμείτε, αριθμό επιβατών και θα έχετε όλες τις επιλογές τιμών και διαθεσιμότητας για τις ημερομηνίες που επιλέξατε από όπου μπορείτε να κάνετε αμεσα την κράτηση σας με ασφάλεια.

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για Σαντορίνη