Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για Χάλκη


Η πρόσβαση στη Χάλκη γίνεται ακτοπλοϊκώς.

Τους καλοκαιρινούς μήνες η Χάλκη συνδέεται με συμβατικά πλοία με τα νησιά Ανάφη, Κάρπαθο, Κάσο, Ρόδο, Τήλο, Σαντορίνη μέσω της ακτοπλοϊκής γραμμής Πειραιά-Δωδεκανήσων και μέσω της γραμμής ενδοεπικοινωνίας των νησιών του Αιγαίου. Με ταχύπλοα σκάφη συνδέεται με τη Ρόδο, την Κάλυμνο και την Κώ.

Επίσης πλοία για τη Χάλκη αναχωρούν από τα λιμάνια της Σητείας και του Αγίου Νικολάου της Κρήτης. Τέλος, η Χάλκη συνδέεται όλο το χρόνο με τη Ρόδο με την τοπική σύνδεση Χάλκης - Σκάλας Καμείρου.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, πραγματοποιούνται συχνότερα δρομολόγια πλοίων από και προς τη Χάλκη ενώ τους υπόλοιπους πραγματοποιούνται επίσης τακτικά δρομολόγια αλλά όχι με την ίδια συχνότητα.

Οι μήνες Ιούλιος και Αύγουστος έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση, για αυτό και θα ήταν ασφαλές να έχετε εξασφαλίσει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σας για τη Χάλκη νωρίτερα.

Για να ξεκινήσετε την αναζήτηση Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων για Χάλκη, απλά συμπληρώστε την φόρμα αναζήτησης.

Επιλέξτε ημερομηνίες αναχώρησης και άφιξης που επιθυμείτε, αριθμό επιβατών και θα έχετε όλες τις επιλογές τιμών και διαθεσιμότητας για τις ημερομηνίες που επιλέξατε από όπου μπορείτε να κάνετε αμεσα την κράτηση σας με ασφάλεια.

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για Χάλκη