1. Ελληνικά Νησιά
  2. Βορειοανατολικό Αιγαίο
  3. Άγιος Ευστράτιος

Διακοπές στον Αγιο Ευστράτιο

Το μικρό αλλά γραφικό νησάκι Αγιος Ευστράτιος ή αλλοιώς "Αη Στράτης" όπως τον ονομάζουν οι ντόπιοι ψαράδες, βρίσκεται μεταξύ των νήσων Λήμνου και Λέσβου (Μυτιλήνη).

Άγιος Ευστράτιος - Βορειοανατολικό Αιγαίο

Ο Αγιος Ευστράτιος είναι πανέμορφη περιοχή ιδανικός προορισμός για πλήρη ησυχία και ξεκούραση στις διακοπές. Λόγω του μικρού μεγέθους του προσφέρεται για περπάτημα και ορειβασία γι’αυτό οι φίλοι της περιήγησης μπορούν να εξερευνήσουν τις ομορφιές του νησιού διασχίζοντας υπέροχες φυσικές διαδρομές.

Πρωτεύουσα είναι ο Αγιος Ευστράτιος, το μοναδικό χωριό του νησιού. Τα γραφικά χρωματιστά σπιτάκια του νησιού και οι φιλόξενοι κάτοικοι καλωσορίζουν κάθε χρόνο πολλούς επισκέπτες που αναζητούν κάτι διαφορετικό στις διακοπές τους.

Διακοπές στον Αγιο Ευστράτιο

Οσοι παραμείνουν στο νησί μερικές ημέρες για διακοπές θα απελευθερωθούν από το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας.

Στον Αγιο Ευστράτιο υπάρχουν αρκετά τουριστικά καταλύματα για τη διαμονή σας καθώς και ταβερνάκια που σερβίρουν ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά.

Το νησί συνδέεται ακτοπλοϊκώς με το λιμάνι του Λαυρίου στην Αθήνα και της Καβάλας καθώς και με τα γειτονικά νησιά Λέσβος και Λήμνος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διακοπές στον Άγιο Ευστράτιο, επισκεφθείτε αυτή την ιστοσελίδα όπου θα βρείτε πληροφορίες για ταξίδια, ξενοδοχεία και καταλύματα, διασκέδαση, δραστηριότητες, φωτογραφίες, τον καιρό και πολλά άλλα.


Χρήσιμες Ιστοσελίδες


www.wikipedia.org - Άγιος Ευστράτιος Σελίδα στο Wikipedia
Agios Efstratios holidays - Σελίδα στα Αγγλικά για Άγιος Ευστράτιος
www.visitgreece.gr - Άγιος Ευστράτιος Σελίδα απο VisitGreece.gr

Image 1 By Yorgos Iak. Epsimos (Own work) [CC BY-SA 3.0], via Wikimedia Commons

Νησια του Βορειοανατολικου Αιγαιου