1. Ελληνικά Νησιά
  2. Κυκλάδες
  3. Ίος

Διακοπές στην Ιο

Το μικρό νησί της Ιου είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων με εκπληκτικά τοπία, φανταστικές αμμουδιές και άριστα οργανωμένη τουριστική υποδομή.

Ίος - Κυκλάδες

Η Ιος είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός με πολλούς φανατικούς φίλους. Είναι το αγαπημένο νησί των νέων καθώς διαθέτει μεγάλη ποικιλία από μπάρ και νάϊτ-κλάμπ προσφέροντας έτσι πολύ έντονη νυχτερινή διασκέδαση.

Το νησί, εκτός από ψυχαγωγία, έχει να επιδείξει σημαντικά αξιοθέατα μεγάλης ιστορικής σημασίας όπως είναι ο τάφος του αρχαίου ποιητή Ομηρου και το Αρχαιολογικό Μουσείο της Ιου που φιλοξενεί μία σπάνια αρχαιολογική συλλογή από πολύτιμα εκθέματα της ιστορικής πορείας του νησιού αλλά και της γύρω περιοχής.

Η Ιος είναι  άριστα οργανωμένη τουριστικά και διαθέτει πολλά καταλύματα για κάθε είδους διαμονή. Στο νησί θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ξενοδοχείων, ενοικαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα και στούντιος τα οποία είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Αν δεν προτιμάτε την έντονη διασκέδαση, επισκεφτείτε κάποια από τα παραδοσιακά ταβερνάκια το νησιού για να γευτείτε ντόπιες λιχουδιές και ολόφρεσκα θαλασσινά.

Διακοπές στην Ιο

Στην Ιο υπάρχουν πολλές παραλίες για κολύμπι με χρυσαφένιες αμμουδιές και κρυστάλλινα νερά όπως είναι ο Μυλοπότας, η Αγία Θεοδότη, το Μαγγανάρι, ο Κάλαμος, η Ψάθη και πολλές άλλες. Ορισμένες προσφέρονται για windsurfing και άλλα θαλάσσια σπόρ.

Η βραχώδης μορφή του νησιού, τα επιβλητικά βουνά σε συνδυασμό με τις χρυσαφένιες αμμουδιές συνθέτουν ένα μαγευτικό σκηνικό στο οποίο κάθε επισκέπτης μένει άναυδος.

Στην Ιο θα συναντήσετε όλες τις ηλικίες, από τις πιο τρελές νεανικές παρέες μέχρι τα ώριμα ζευγάρια. Επισκεφθείτε την και θα περάσετε αξέχαστες διακοπές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διακοπές στην Ίο, επισκεφθείτε αυτή την ιστοσελίδα όπου θα βρείτε πληροφορίες για ταξίδια, ξενοδοχεία και καταλύματα, διασκέδαση, δραστηριότητες, φωτογραφίες, τον καιρό και πολλά άλλα.


Ξενοδοχεία στην Ιο

Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για την διαμονή σας στην Ιο όπως Ξενοδοχεία, Δωμάτια, Διαμερίσματα, Στούντιος, Βίλες κ.α. Σε όλα τα καταλύματα που αναφέρονται παρακάτω, μπορείτε να κάνετε γρήγορη και ασφαλή κράτηση.

Χρήσιμες Ιστοσελίδες


www.wikipedia.org - Ίος Σελίδα στο Wikipedia
Ios holidays - Ιστοσελίδα στα Αγγλικά για Ίος
www.visitgreece.gr - Ίος Σελίδα απο VisitGreece.gr