Διακοπές στην Εύβοια


Η πανέμορφη Εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας μετά την Κρήτη. Όταν την διασχίζεις ξεχνάς ότι βρίσκεσαι σε νησί, καθώς μοιάζει σαν αυτούσιο κομμάτι της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Εύβοια

Η κύρια οδική είσοδος στο νησί από την ηπειρωτική Ελλάδα είναι η Χαλκίδα. Από τη γέφυρα της περνά ο ταξιδιώτης στην Εύβοια, με αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα. Φυσικά υπάρχουν και άλλες προτάσεις πρόσβασης όπως φέρυ μπωτ και τρένο, που επικοινωνούν με ποικίλες πόλεις της Ελλάδας.

Στα νότια της Εύβοιας βρίσκεται το λιμάνι της Καρύστου, όπου εξυπηρετούνται φέρυ μπωτ από το λιμάνι της Ραφήνας στην Αττική. Στα βόρεια της Εύβοιας βρίσκεται το Πευκί όπου από το λιμάνι του αναχωρούν φέρυ μπωτ προς το λιμάνι του Βόλου.

Η Εύβοια χωρίζεται σε τρία τμήματα - τη Βόρεια, την Κεντρική και την Νότια Εύβοια. Όπου και να βρεθείτε θα συναντήσετε πανέμορφα και γραφικά χωριά, παραθαλάσσια θέρετρα και γαλήνιους οικισμούς για να απολαύσετε διακοπές όλο το χρόνο με σύγχρονες ανέσεις και παροχές.

Η Εύβοια είναι πανέμορφο νησί και έχει πολλές και όμορφες παραλίες. Έχει πλούσια βλάστηση και το έδαφος της είναι εύφορο προσφέροντας πλουσιοπάροχα, αγροτικά προϊόντα.

Αν και η Εύβοια είναι νησί, πολλοί επισκέπτες της χάνουν αυτή την αίσθηση και νομίζουν ότι βρίσκονται στην ηπειρωτική Ελλάδα, λόγω κυρίως της εύκολης πρόσβασης της αλλά και της κοντινής απόστασης με την Στερεά Ελλάδα. Με τη γέφυρα της Χαλκίδας, ο ταξιδιώτης μπορεί να περάσει στην Εύβοια με το αυτοκίνητο ή και με τοπικά λεωφορεία που εκτελούν τακτικά δρομολόγια, από και προς πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Διακοπές στην Εύβοια

Η Εύβοια είναι επίσης διάσημη και για τα ιαματικά λουτρά της που βρίσκονται στην Αιδηψό, η πόλη φημισμένη από τα αρχαία χρόνια για τις ιαματικές πηγές, προσφέρεται για ιαματικό τουρισμό σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και φημίζεται πλέον για τα Σπα κέντρα περιποίησης.

Σπα και ιαματικός τουρισμός είναι πολύ δημοφιλή στην Εύβοια, και υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία και εταιρείες ομορφιάς που προσφέρουν υπηρεσίες περιποίησης, ιαματικής ανακούφισης και ομορφιάς, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με παροχές και πολλές ανέσεις.

Η Εύβοια έχει πολύ καλή τουριστική οργάνωση με πολλά ξενοδοχεία και τουριστικά θέρετρα που προσφέρουν σύγχρονες ανέσεις και παροχές. Αν και είναι πολύ δημοφιλής προορισμός, δεν έχει την επισκεψιμότητα που έχουν τα νησιά των Κυκλάδων, φερ ειπείν, και έτσι αποφεύγονται η πολυκοσμία και ο θόρυβος που συνήθως επικρατούν σε πολύκοσμα μέρη. Αυτό είναι ένα από τα συν, στην φυσική ομορφιά και τις ενδιαφέρουσες προτάσεις διασκέδασης και χαλάρωσης στο νησί.

Η Εύβοια είναι ένα νησί με φυσική ομορφιά, σπουδαία ιστορία και πολύ ενδιαφέροντα αξιοθέατα. Ο επισκέπτης θα βρει πολλές προτάσεις για τη διασκέδαση του και θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει, καλό φαγητό, φιλοξενία και σύγχρονες ανέσεις και παροχές που θα κάνουν τις διακοπές του αξέχαστες.

Βόρεια Εύβοια
Το Βόρειο τμήμα της Εύβοιας είναι από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας και είναι προορισμός για να απολαύσετε πανέμορφα τοπία με πλούσια βλάστηση, δάση και .....
Κεντρική Εύβοια
Το Κεντρικό τμήμα της Εύβοιας είναι από τα πιο δημοφιλή μέρη του νησιού και δέχεται πολλούς επισκέπτες καθώς έχει εύκολη πρόσβαση μέσω της γέφυρας της Χαλκίδας .....
Νότια Εύβοια
Το πανέμορφο κομμάτι της Νότιας Εύβοιας είναι το μέρος όπου συνδυάζει το βουνό με τη θάλασσα και τα πάντα βρίσκονται σε πλήρη αρμονία και ομορφιά .....